Join the Club

Join the Club zorgt er voor dat kinderen met een lichamelijke beperking op de juiste plek bij een sportvereniging terecht komen en dat de vereniging er klaar voor is om lichamelijk gehandicapte kinderen op een plezierige, veilige manier een plaatsje bij de vereniging te geven. De Esther Vergeer Foundation neemt letterlijk en figuurlijk alle drempels weg en biedt zowel de kinderen/ouders als de vereniging de helpende hand. De foundation regelt alle randvoorwaarden en zorgt bijvoorbeeld ook voor een goede sportrolstoel. Wilt u meer informatie over Join the Club, mail dan naar info@esthervergeerfoundation.nl.

 

Op onderstaande verenigingen is de Esther Vergeer Foundation actief en wordt al volop gerolstoeltennist:

– Tennisvereniging Nieuwe Sloot, Alphen a/d Rijn

– LTV de Hartel, Spijkenisse

– BTC de Pettelaer, Den Bosch

– Tennisvereniging Rapiditas, Nijmegen

– Tennisvereniging Beekhuizen, Velp (bij Arnhem)

– VLTC Veldhoven, Veldhoven

– TC St. Pancras, Sint Pancras

Lokaal en Internationaal

De Esther Vergeer Foundation steunt ook lokale initiatieven die er aan bijdragen om meer kinderen met een lichamelijke beperking de kans te geven te laten sporten.
Internationaal heeft de Esther Vergeer Foundation in de afgelopen jaren een aantal projecten in het buitenland gerealiseerd, waaronder Afrika, Maleisie en St. Maarten.
Onze ambitie is om wereldwijd kinderen/jongeren met een lichamelijke beperking een kans te geven hun positie te verbeteren door sport.