Opening expositie Sint Maartenskliniek

Op 16 november werden de deuren van de Sint Maartenskliniek geopend voor bezoekers die geïnteresseerd zijn hoe de St. Maartenskliniek te werk gaat. Tijdens de open dag heeft de Esther Vergeer Foundation verschillende rolstoeltennis clinics verzorgd en heeft de opening van de expositie ‘Durf te Dromen’ plaatsgevonden. Dit gebeurde rond 11.15 uur door Gert van Enk en Tessa Dinnessen (die op de foto is gezet door Sascha de Boer, voor de expositie) die het lint doorgeknipte en hiermee was de expositie openden. Vervolgens hebben alle aanwezigen de expositie bekeken, waarbij de aanwezige kinderen (die ook op de foto waren gezet) hun verhaal konden vertellen.

Naast de opening heeft de foundation ook een drietal succesvolle rolstoeltennisclinics in de sporthal van de St. Maartenskliniek verzorgd, waar met veel enthousiasme en plezier op werd gereageerd!