Camjo stagiair(e) gezocht!

Vind jij het te gek om zelf (korte) filmpjes te maken en te monteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!      

De Esther Vergeer Foundation geeft kinderen met een lichamelijke beperking de kans om ‘gewoon’ te sporten op een gewone vereniging. Wekelijks sporten zorgt ervoor dat je fysiek sterker wordt, vrienden maakt en de kracht van zelfvertrouwen leert kennen. Zelfvertrouwen dat je zo hard nodig hebt om verder te komen in het leven!

De Esther Vergeer Foundation is actief op bijna 30 sportverenigingen in Nederland. Op al die verenigingen geven wij kinderen/jongeren met een fysieke beperking de kans om wekelijks ‘gewoon’ te sporten; net als ieder ander kind. Esther: “Nadat ik op mijn 8-ste een dwarslaesie kreeg, heb ik ondervonden wat sport voor je kan betekenen. Sport heeft mij ongelooflijk veel gebracht. Ik heb geleerd wat ik wel en wat ik niet kan. Het heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Ik ben ervan overtuigd dat wekelijks sporten er voor zorgt dat je de kracht van zelfvertrouwen leert kennen en dat willen we de kinderen graag laten ervaren.” 

Via onze social mediakanalen benaderen wij o.a. kinderen en ouders om kennis te maken met rolstoeltennis. Om content te creëren voor onze social mediakanalen zijn wij op zoek naar een stagiair die als Camjo ons helpt met het maken van filmpjes (en evt. foto’s). Ben je creatief en zelfstandig en vind jij het te gek om dit traject van het begin tot het eind op te zetten? Dan maken we graag kennis! Om dat onze projecten door heel Nederland zijn, is het handig als je in het bezit bent van een B-rijbewijs?

Wat zoeken wij:

  • Iemand vol enthousiasme 
  • Iemand met interesse in video en journalistiek
  • Iemand die graag met ons samen een boost wil geven aan de content 
  • Iemand met doorzettingsvermogen
  • Iemand met de juiste kennis en ervaring met het maken van video’s 

Wat bieden wij:

  • Een werkplek bij een snelgroeiende goede doelen organisatie
  • Je maakt deel uit van een enthousiast team
  • Een werkplek op Papendal tussen (top)sporters 

Vind jij het leuk om video’s te maken en de content hiervoor van het begin tot het eind te creëren? Dan zijn wij op zoek naar jou en wellicht werk jij straks samen met ons op Papendal! Heb je interesse in deze vacature, geef je dan snel op via info@esthervergeerfoundation.nl !