Mededeling Tenniskamp 2020

 

Het is voor iedereen een lastige en onzekere tijd, maar één ding is duidelijk; we moeten en we kunnen met z’n allen het verschil maken. Heel simpel; door de ontwikkelingen te volgen en ons aan de richtlijnen te houden. 

Op basis van die ontwikkelingen hebben we, met pijn in ons hart, moeten besluiten dat het Tenniskamp 2020, dat gepland stond voor het Pinksterweekend, niet door kan gaan. 

Ook in de organisatie van het Tenniskamp spelen de verpleegkundigen van de Thuiszorgorganisatie spelen een belangrijke rol. Zonder hen is het niet mogelijk het kamp te realiseren. Wij hebben er alle begrip voor dat zij in deze crisistijd hun inzet voor het kamp niet kunnen garanderen. Daarom hebben wij besloten het Tenniskamp vooralsnog te cancelen. We zullen het reeds betaalde inschrijfgeld terugboeken. Zodra het kan kijken we of we het kamp op een later tijdstip dit jaar kunnen laten plaatsvinden. 

Ook alle andere events/activiteiten van de Foundation tot en met 1 juni zijn gecanceld. 

We rekenen op jullie begrip, wensen iedereen heel veel sterkte, let een beetje op elkaar en stay safe.❤️

Team Esther Vergeer Foundation