Rolstoel-tennisclinic Esther Vergeer Foundation TV Vierhoeven.1

Verslag Rolstoeltennis-clinic TV Vierhoeven – 21 april

De eerste Esther Vergeer Foundation rolstoeltennis-clinic werd op 21 april georganiseerd bij TV Vierhoeven in Roosendaal. Stagiaire Nina was er bij en schreef het volgende verslag:  

ROOSENDAAL – “Even iets anders dan de persco’s waar niemand nog blij van wordt en de Catshuisvergaderingen waar zelfs de lijstrekkers met knikkende knietjes naartoe gaan. Nee, woensdagavond 21 april was het op TV Vierhoeven in Roosendaal tijd voor de eerste echte Esther Vergeer Foundation rolstoeltennis clinic!

Onze vertrouwde trainer Stefan stond weer klaar om kinderen te enthousiasmeren om te gaan tennissen. Samen met zijn steun en toeverlaat op het tennisveld Justin en TV Vierhoevens vertrouwde gezicht Michèle was het tijd voor een nieuwe samengestelde clinic.

Rolstoeltennis-clinic Esther Vergeer Foundation TV Vierhoeven.4

Een clinic waarbij de kinderen behendigheid oefenen in hun rolstoel, de beste tips en tricks leren om te tennissen en vooral ook spelenderwijs sporten. Samen ontvingen ze vier enthousiaste kinderen, waarvan er twee al lid waren van TV Vierhoeven en twee kinderen die wilden kijken of tennis iets voor hen was.

Waar ze binnenkwamen met een verlegen glimlachje op hun mond, beviel de clinic hen goed en vertrokken zij met een glimlach van oor tot oor. Het is hen zo goed bevallen dat ze volgende week beginnen met de tennistrainingen. Daar doen we het voor; Alle kinderen een kans geven om te sporten!”

Door Nina van Venrooij

Ook deelnemen aan een rolstoeltennis-clinic?

Woensdag 28 april zijn we in Nijmegen te vinden bij TV Rapiditas. En tot eind juni vind je verspreid door het land nog veel meer rolstoeltennis-clinics.

Heb je jezelf of je kind nog niet opgegeven maar lijkt het je wel ontzettend leuk? Stuur dan een mailtje naar Robin@esthervergeerfoundation.nl en wie weet zien we jou bij een volgende clinic!