Rolstoel-tennisclinic TV Rapiditas - Esther Vergeer Foundation

Verslag Rolstoeltennis-clinic TV Rapiditas – 28 april

Op 28 april werd bij TV Rapiditas de Esther Vergeer Foundation rolstoeltennis-clinic georganiseerd. Stagiaire Nina was er bij en schreef het volgende verslag:

NIJMEGEN – De zon schijnt, de terrassen zijn weer open en de tweede Esther Vergeer Foundation clinic bij Tennisvereniging Rapiditas in Nijmegen, is in volle gang. Elf enthousiaste kinderen zijn druk bezig met de verschillende activiteiten die trainer Stefan voor hen heeft uitgezet. Hij krijgt hulp van de doorgewinterde Esther Vergeer foundation stagiaire Sanne en verpleegkunde student Eline.

Rolstoel-tennisclinic TV Rapiditas - Esther Vergeer Foundation

Zes kinderen die op woensdag trainen bij TV Rapiditas zien het spektakel en willen ook graag proeven van deze mooie sport. Ze hebben de rollers als voorbeeld om te volgen over het veld. Ook bij de lopers vallen de uitdagende oefeningen van Stefan in de smaak. “Ik ga het morgen sowieso op school vertellen”, zegt Susan, trainingslid bij TV Rapiditas.

Rolstoel-tennisclinic Esther Vergeer Foundation TV Rapiditas

Bij de afsluitende vragenronde is er niks anders dan lof en enthousiasme voor de oefeningen, de trainers maar ook zeker voor de goede muziek die tijdens de oefeningen over heel het sportpark te horen is.

Door Nina van Venrooij

Rolstoel-tennisclinic Esther Vergeer Foundation TV Rapiditas

Ook deelnemen aan een rolstoeltennis-clinic?

Op 5 mei zijn we in Amsterdam te vinden bij bij TC IJsbaanpad en op 6 mei bij TC Houten. Tot eind juni vind je verspreid door het land nog veel meer rolstoeltennis-clinics.

Heb je jezelf of je kind nog niet opgegeven maar lijkt het je wel ontzettend leuk? Stuur dan een mailtje naar Robin@esthervergeerfoundation.nl en wie weet zien we jou bij een volgende clinic!

Rolstoel-tennisclinic Esther Vergeer Foundation TV Rapiditas