rolstoeltennisclinic Amsterdam 4

Verslag Rolstoeltennis-clinic TC IJsbaanpad – 5 mei

Op 5 mei werd de derde Esther Vergeer Foundation rolstoel-clinic georganiseerd. Dit keer was het de beurt aan TC IJsbaanpad in Amsterdam. Robin was er bij en schreef het volgende verslag:

Rolstoeltennisclinic Amsterdam

AMSTERDAM – Het weer is ons erg gunstig gezind; er was veel regen voorspeld, maar wij werden getrakteerd op een heerlijk zonnetje. Nick, rolstoeltennisser van TV Rapiditas, hielp ons vandaag mee voor zijn maatschappelijke stage voor school. Er waren helaas een paar lastminute afmeldingen, maar dit werd mooi opgevangen door de deelname van de trainers Christiaan, Colin en Annabel.

Zij konden nu ook eens laten zien wat ze ervan konden. Trainer Stefan had leuke oefeningen uitgezet waarbij iedereen uitgedaagd werd. Er was aandacht voor verschillende vaardigheden: behendigheid, slimheid, snelheid en meer. Nick en Tijmen stalen de show en het was goed te zien wie er wekelijks rolstoeltennist.

Rolstoeltennisclinic Amsterdam 2

OOK DEELNEMEN AAN EEN ROLSTOELTENNIS-CLINIC?

Op 12 mei zijn we in Schalkhaar en op 19 mei in Bennekom. Tot eind juni vind je verspreid door het land nog veel meer rolstoeltennis-clinics.

Heb je jezelf of je kind nog niet opgegeven maar lijkt het je wel ontzettend leuk? Stuur dan een mailtje naar Robin@esthervergeerfoundation.nl en wie weet zien we jou bij een volgende clinic!