Rolstoeltennis-clinic Houten

Verslag Rolstoeltennis-clinic TC Houten – 6 mei

Op 6 mei werd de vierde Esther Vergeer Foundation rolstoel-clinic georganiseerd. Dit keer was het de beurt aan TC Houten in Houten. Robin was er bij en schreef het volgende verslag:

Houten – Voor deze clinic hadden twee nieuwe kinderen zich aangemeld die het rolstoeltennissen graag eens wilden uitproberen. Aad Zwaan – oud-trainer van Esther Vergeer, geeft hier training aan een erg leuk en gezellig trainingsgroepje. Hij wordt ondersteund door Fleur Pieterse, die zelf op niveau tennist.

Rolstoeltennis-clinic Houten

Aad en onze trainer Stefan gaven tips en tricks aan de nieuwe kids. Beiden pakten het heel goed en snel op en behaalden flink wat punten bij de spellen. Hierdoor lag het niveau van de clinic erg hoog niveau. Het spelletje ‘Stefan zegt’ werd zelfs helemaal uitgespeeld door een aantal kinderen. De groep was erg enthousiast en de nieuwe kids vonden het zo leuk dat ze allebei nog een proefles willen volgen bij TC Houten.

OOK DEELNEMEN AAN EEN ROLSTOELTENNIS-CLINIC?

Op 12 mei zijn we in Schalkhaar en op 19 mei in Bennekom. Tot eind juni vind je verspreid door het land nog veel meer rolstoeltennis-clinics.

Heb je jezelf of je kind nog niet opgegeven maar lijkt het je wel ontzettend leuk? Stuur dan een mailtje naar Robin@esthervergeerfoundation.nl en wie weet zien we jou bij een volgende clinic!