Droomzomer Esther Vergeer Foundation

Clinics tijdens Droomzomer

Wie deze zomer niets wil missen van de grootste sportevents, kan kiezen voor een Droomzomer-vakantie! Van 11 juni t/m 6 september kunnen gasten verblijven op Droompark De Zanding in Otterlo en met familie of vrienden op verantwoorde manier de oranjesuccessen vanuit een schitterende vakantieomgeving beleven.

Bekende sporters bij Droomzomer

Tijdens de Droomzomer worden namelijk verschillende sportevenementen getoond op grote schermen. Van de EK-wedstrijden van Oranje en etappes uit de Tour de France tot de Olympische spelen. Bekende Nederlandse topsporters, zoals Michael Boogerd, Leontien van Moorsel en Erben Wennemars, zijn een week lang host, zij geven clinics en inspireren de gasten met hun verhalen.

Liever zelf lekker sporten?

Je kunt kiezen uit veel sportactiviteiten, zoals crossfit, boksen en boogschieten. Ook rolstoelsporten staat op het programma. Zo laat het team van de Esther Vergeer Foundation de gasten op een spetterende manier kennismaken met allerlei paralympische sporten, waaronder: rolstoeltennis, -basketbal & -hockey. Handicap of niet: dat maakt niet uit. De activiteiten zijn er voor iedereen. Materialen en een sportrolstoel staan klaar. Op 29 juli, 5 augustus, 24 augustus en 2 september zijn we aanwezig op Droompark De Zanding om clinics te verzorgen.

Esther Vergeer en Droomzomer

Op 5 augustus zal ook Esther Vergeer aanwezig zijn om mee te doen, aanwijzingen te geven én om alles te vertellen over de Paralympische Spelen in Tokio. Daarnaast geeft Esther vanaf 17.00 uur een inspiratiesessie aan alle aanwezige gasten op het park.

Meer info? Kijk dan op Droomzomer.nl