Rolstoeltennis Clinic Park Braband 4

Verslag Rolstoeltennis-clinic Park Braband – 12 mei

Op 12 mei werd de vijfde Esther Vergeer Foundation rolstoel-clinic georganiseerd. Dit keer was het de beurt aan Park Braband in Schalkhaar. Stagiaire Nina was er bij en schreef het volgende verslag:

In het mooie Schalkhaar ligt het park van TC Braband tussen de hoge bomen. Deze vereniging met ruim 400 leden was op 12 mei het speelterrein voor alweer de vijfde rolstoeltennis-clinic van 2021.

Rolstoeltennisclinic Park Braband 3

Mét Diede de Groot

We werden deze week vergezeld door onze ambassadeur en nummer 1 rolstoeltennister van de wereld; Diede de Groot. Samen met 8 enthousiaste kinderen, waarvan de jongste nog maar 4 jaar was kregen zij onder begeleiding van onze Stefan een zonnige clinic. Waar de clinic al een groot succes was, werd iedereen ook nog eens getrakteerd op de meest lieve en aanstekelijke lach van deelnemer Tomas. Voor ons inmiddels een bekende Esther Vergeer Foundation vriend.

Rolstoeltennis clinic Park Braband 5

Het was weer een ontzettend gezellige middag, waar we ondanks alle geldende maatregelen kinderen aan het tennissen hebben gekregen en zij na ruim een uur, moe maar voldaan met hun ouders naar huis zijn gegaan.

Rolstoeltennisclinc Park Braband 2
OOK DEELNEMEN AAN EEN ROLSTOELTENNIS-CLINIC?

Op 26 mei zijn we Emmen en op 2 juni in Dordrecht. Tot eind juni vind je verspreid door het land nog veel meer rolstoeltennis-clinics.

Heb je jezelf of je kind nog niet opgegeven maar lijkt het je wel ontzettend leuk? Stuur dan een mailtje naar Robin@esthervergeerfoundation.nl en wie weet zien we jou bij een volgende clinic!