Rolstoeltennis-clinic TV Keltenwoud4

Verslag Rolstoeltennis-clinic TV Keltenwoud – 19 mei

Op 19 mei werd de zesde Esther Vergeer Foundation rolstoel-clinic georganiseerd. Dit keer was het de beurt aan Keltenwoud Tennis & Padel in Bennekom. Stagiaire Nina was er bij en schreef het volgende verslag:

Rolstoeltennis-clinic TV Keltenwoud3
Op 19 mei waren wij met de clinic te vinden bij TV Keltenwoud in Bennekom. We werden deze clinic vergezeld op het tennisveld door niemand minder dan Esther Vergeer. Vijf enthousiaste kinderen waren er om het toch enigszins onvoorspelbare weer te trotseren en om Esther te verbazen met hun tenniskunsten.

Rolstoeltennis-clinic TV Keltenwoud
En uitblinken is wat ze deden! Vrijwel elke bal was raak en met snelheden waar je u tegen zegt. De kinderen wisten de ballen met zo’n precisie te plaatsen, dat fotograaf Mathilde Dusol met een gerust hart in de vuurlinie kon gaan staan om mooie actiefoto’s te maken.

Rolstoeltennis-clinic TV Keltenwoud5
Het was weer een geslaagde clinic, waarbij de kinderen veel tips en tricks hebben geleerd van Stefan en Esther. En… ze hebben gelachen en dat is het allerbelangrijkste: plezier hebben met vrienden!

Rolstoeltennis-clinic TV Keltenwoud1
PS: Keltenwoud Tennis & Padel zal ook het podium zijn voor ons Tenniskamp dat begin juli plaatsvindt!

OOK DEELNEMEN AAN EEN ROLSTOELTENNIS-CLINIC?

Tot eind juni vind je verspreid door het land nog veel meer rolstoeltennis-clinics. Op 2 juni zijn we in Dordrecht en op 9 juni in Alphen aan de Rijn.

Heb je jezelf of je kind nog niet opgegeven maar lijkt het je wel ontzettend leuk? Stuur dan een mailtje naar Robin@esthervergeerfoundation.nl en wie weet zien we jou bij een volgende clinic!