Rolstoeltennis-clinic LTC Emmen

Verslag Rolstoeltennis-clinic LTC Emmen – 26 mei

Op 26 mei werd de zevende Esther Vergeer Foundation rolstoel-clinic georganiseerd. Dit keer was het de beurt aan LTC Emmen. Stagiaire Nina was er bij en schreef het volgende verslag:

Rolstoeltennis-clinic LTC Emmen 4

Waar FC Emmen helaas na drie jaar de eredivisie moet verlaten, werden er bij LTC Emmen grote successen behaald! Drie rolstoelers en een loper tilden het niveau van deze Esther Vergeer rolstoeltennis-clinic naar een hoger level! De kennisvragen die Stefan aan de deelnemers stelde werden met gemak beantwoord en zelfs de harde windstoten die soms ineens de kop opstaken, weerhielden de deelnemers niet om de ballen zo te raken dat er punt na punt werd gescoord!

Rolstoeltennis-clinic LTC Emmen 2
Rolstoeltennis-clinic LTC Emmen 3

Na de clinic werd er al druk onderhandeld tussen de kinderen en hun ouders of ze ook naar bij de clinic in Assen konden zijn! Een groter compliment voor Stefan en de Esther Vergeer foundation is er bijna niet te krijgen.

Rolstoeltennis-clinic LTC Emmen 5

OOK DEELNEMEN AAN EEN ROLSTOELTENNIS-CLINIC?

Tot eind juni vind je verspreid door het land nog veel meer rolstoeltennis-clinics. Op 9 juni zijn we in Alphen aan de Rijn en op 16 juni in Haren.

Heb je jezelf of je kind nog niet opgegeven maar lijkt het je wel ontzettend leuk? Stuur dan een mailtje naar Robin@esthervergeerfoundation.nl en wie weet zien we jou bij een volgende clinic!