Rolstoeltennis-clinic Dash35

Verslag Rolstoeltennis-clinic Dash’35 – 2 juni

Op 2 juni werd de achtste Esther Vergeer Foundation rolstoel-clinic georganiseerd. Dit keer was het de beurt aan Dash ’35 in Dordrecht. Stagiaire Nina was er bij en schreef het volgende verslag:

Rolstoeltennis-clinic Dash35-3

Er wordt gezegd dat Dordrecht de oudste stad van Nederland is én er wordt gezegd dat daar misschien wel de sportiefste tennisvereniging van Nederland is gevestigd… Laten wij nu net afgelopen week onze clinic bij Dash ’35 in Dordrecht hebben gegeven!

Rolstoeltennis-clinic Dash35
Met de zon op ons hoofd, een enthousiaste groep van 12 kinderen en trainer Stefan en assistent Donna bij elkaar, kon de clinic beginnen. Met de hitte was er tussentijds even een korte ijsjes-break, zodat de sporters in de schaduw even op adem konden komen met deze welverdiende verkoeling.

Rolstoeltennis-clinic Dash35-2

Tijdens de eerste oefening merkte Stefan al snel het ontzettend hoge niveau van de tennissers, waarna de moeilijkheidsgraad van de oefeningen een paar stapjes omhoog geschroefd kon worden. De afstanden om te rollen werden wat langer, het ballenkanon werd een stand harder gezet  er werden meerdere records verbroken en de snelheid van sommige deelnemers was niet te bevatten!

Het wordt bijna een cliché maar de clinic was weer een groot succes met leuke reacties van zowel de deelnemers als de ouders!

Rolstoeltennis-clinic Dash35-1

OOK DEELNEMEN AAN EEN ROLSTOELTENNIS-CLINIC?

Tot eind juni vind je verspreid door het land nog veel meer rolstoeltennis-clinics. Op 16 juni zijn we in Haren en op 23 juni in Assen.

Heb je jezelf of je kind nog niet opgegeven maar lijkt het je wel ontzettend leuk? Stuur dan een mailtje naar Robin@esthervergeerfoundation.nl en wie weet zien we jou bij een volgende clinic!