Stagiair gezocht Esther Vergeer Foundation

Stagiair gezocht! Wie neemt het stokje over?

Nina en Sanne lopen nog tot en met juni dit jaar stage bij de Esther Vergeer Foundation, daarna geven zij het stokje over aan een nieuwe stagiair(e). Wil jij deel uit maken van het team dat ervoor zorgt dat elk kind met een lichamelijke beperking ‘gewoon’ kan sporten; net als ieder ander kind? Vanaf september hebben wij plek voor een nieuwe, enthousiaste, ambitieuze stagiair.

Dag in dag uit werken wij met het team van de Esther Vergeer Foundation aan het realiseren van deze ambitie. Dit doen we door meer dan 27 “Join the Club” projecten in Nederland, de Sportpoli in de kinderziekenhuizen en allerlei activiteiten en events. Join the Club van de Esther Vergeer Foundation zorgt ervoor dat de kinderen op de juiste plek bij een vereniging terecht komen en men bij de vereniging er klaar voor is om lichamelijk gehandicapte kinderen op een plezierige, veilige manier een plaatsje bij de vereniging te geven. Wekelijks sporten bij een gewone vereniging zorgt ervoor dat je meedoet, dat je zelfstandiger en zelfredzamer wordt: Sport maakt je fysiek en mentaal sterker!

Neem jij het stokje over?

Als stagiair(e) bij de Esther Vergeer Foundation werk je mee om nog meer kinderen te laten sporten en organiseer je clinics en events die een bijdrage aan onze doelstelling geven. Je bent dus een echte aanpakker, je kunt je goed inleven in andere mensen (van bestuurders van verenigingen tot kinderen met een lichamelijke beperking), je houdt van sport en gaat enthousiast aan de slag. Ben je ook nog eens creatief en ambitieus; dan ben jij onze gedroomde kandidaat.

Functie-eisen

  • HBO/WO-niveau, voorkeur voor een 3e jaars student (eventueel onderzoek in eigen tijd uit te voeren);
  • Planmatig, organisatorisch sterk en stressbestendig;
  • Pro-actief, sociaal, enthousiast, resultaat- en servicegericht, met oog voor detail;
  • Affiniteit met kinderen met een lichamelijke beperking en sport;
  • Goede schriftelijke Nederlandse vaardigheden;
  • Bereid om af en toe in de avonden of het weekend te werken.

Periode

Tenminste van september 2021 t/m februari 2022, een langere stageperiode is mogelijk. We zijn op zoek naar een stagiair(e) die minimaal 3 dagen in de week beschikbaar is. Je werkplek zal voornamelijk zijn bij ons op kantoor op Papenda (Arnhem), maar je gaat ook regelmatig op pad.

Stagevergoeding

Je ontvangt een stagevergoeding voor de periode waarin je werkzaam bent.

Contactinformatie

Spreekt deze functie je aan?
Mail ons dan zo snel mogelijk een kort filmpje waarin jij jezelf introduceert!