Rolstoeltennisclinic Tv Nieuwe Sloot 2021

Verslag Rolstoeltennis-clinic TV Nieuwe Sloot – 9 juni

Op 9 juni werd de negende Esther Vergeer Foundation rolstoel-clinic georganiseerd. Dit keer was het de beurt aan TV Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn. Stagiaire Nina was er bij en schreef het volgende verslag:

Rolstoeltennisclinic Tv Nieuwe Sloot 2021-4
Het is woensdagmiddag en de Esther Foundation crew is afgereisd naar het mooie Alphen aan den Rijn. Samen met Esther Vergeer geven we een clinic aan maar liefst negen enthousiaste kinderen.

De kinderen zijn niet als enige enthousiast, de komst van de clinic en Esther heeft ook de verenigingsreporters en de lokale pers nieuwsgierig gekregen om langs te komen en verslag uit te brengen.

Rolstoeltennisclinic Tv Nieuwe Sloot 2021-1

Aan de snelheid en behendigheid van de deelnemers was duidelijk af te lezen dat ze stuk voor stuk ervaren tennissers waren. De groep verbrak verschillende records van eerdere clinics. Na afloop was er gelukkig nog tijd om een praatje te maken met Esther, een handtekening te scoren en een fotootje te maken voor ieders archief.

Rolstoeltennisclinic Tv Nieuwe Sloot 2021-2

Voor een aantal deelnemers stond de dag na de clinic de eindexamenuitslag op de planning, dus wij hopen hen hiermee een beetje geholpen hebben om wat afleiding te hebben van deze toch spannende dag!

Wij feliciteren alle geslaagden met het behalen van hun diploma en alle deelnemers bedankt voor de succesvolle clinic!

Rolstoeltennisclinic Tv Nieuwe Sloot 2021-3

OOK DEELNEMEN AAN EEN ROLSTOELTENNIS-CLINIC?

Tot eind juni vind je verspreid door het land nog veel meer rolstoeltennis-clinics. Op 23 juni zijn we in Assen.

Heb je jezelf of je kind nog niet opgegeven maar lijkt het je wel ontzettend leuk? Stuur dan een mailtje naar Robin@esthervergeerfoundation.nl en wie weet zien we jou bij een volgende clinic!