Jongerenadviesraad Esther Vergeer Foundation

Jongerenadviesraad Esther Vergeer Foundation

Een aantal maanden geleden hebben we aan vier rolstoeltennissende jongeren gevraagd of zij met ons mee wilden gaan denken over de activiteiten van de Esther Vergeer Foundation. Zo is begin dit jaar de Jongerenadviesraad ontstaan.

Het doel is om vier keer per jaar bijeen te komen (voor nu helaas alleen nog online) om de jongeren zo mee te laten denken over strategische, praktische, maatschappelijke en communicatieve vraagstukken.

 

Voor én met jongeren! 
De Esther Vergeer Foundation heeft als doel om kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking de kans te geven ‘gewoon’ te sporten en zo de kracht van zelfvertrouwen te ontdekken. 
Als we dat vóór hen doen, waarom dan ook niet mét hen?

 

Inmiddels is de raad al twee keer bij elkaar gekomen en afgelopen week was een van de onderwerpen het programma van het jaarlijkse Tenniskamp. Alle ideeën die door de adviesraad aangedragen zijn, proberen we nu natuurlijk zo goed mogelijk te verwerken in het programma!

 

Heb jij een leuk idee voor de Jongerenadviesraad?
Laat het ons weten!