Rolstoeltennis-clinic TSH Haren EVF2

Verslag Rolstoeltennis-clinic TSH Haren – 16 juni

Op 16 juni werd de negende Esther Vergeer Foundation rolstoel-clinic georganiseerd. Dit keer was het de beurt aan TSH Haren in Haren. Stagiaire Nina was er bij en schreef het volgende verslag:

Het is 30+ graden buiten en we zijn in de plaats die bekend staat om de grootste botanische tuin van Nederland. Even dachten wij dat daar de negende clinic van de Esther Vergeer Foundation gegeven werd, omdat de banen er zo strak en goed onderhouden bij liggen. Maar niets is minder waar. We zijn deze week bij TSH Haren waar wij vriendelijk ontvangen worden door de voorzitter Frederique. Zij zet zich ontzettend hard in om nog meer kinderen aan het rolstoeltennissen te krijgen.

Rolstoeltennis-clinic TSH Haren EVF1
Natuurlijk waren we niet alleen deze week. Er waren zeven kinderen die meededen aan de clinic, waarvan maar liefst vier nieuwe kinderen! Vier kinderen die willen gaan sporten, vier kinderen die nieuwsgierig zijn naar rolstoeltennis. Aan ons de taak om hen te laten zien hoe leuk sporten en tennissen daadwerkelijk is! En wie kan dat nu beter vertellen en laten zien dan Esther Vergeer zelf?!

Wij hadden weer ontzettend geluk dat Esther bij de clinic kon zijn en de kinderen waren dan ook erg enthousiast en ook onder de indruk! Na afloop van de clinic waren de kinderen moe maar voldaan en werden ze vanuit de vereniging nog getrakteerd op ranja en churros.

Rolstoeltennis-clinic TSH Haren EVF

OOK DEELNEMEN AAN EEN ROLSTOELTENNIS-CLINIC?

Tot eind juni vind je verspreid door het land nog veel meer rolstoeltennis-clinics.

Heb je jezelf of je kind dit jaar niet kunnen opgegeven maar lijkt het je wel ontzettend leuk? Stuur dan een mailtje naar Robin@esthervergeerfoundation.nl en wie weet zien we jou volgend jaar bij een volgende clinic!