Rolstoeltennis-clinic Esther Vergeer Foundation ATV de Hertenkamp

Verslag Rolstoeltennis-clinic ATV de Hertenkamp – 23 juni

Op 23 juni werd de laatste Esther Vergeer Foundation rolstoel-clinic van deze zomerreeks georganiseerd. Dit keer was het de beurt aan ATV de Hertenkamp in Assen. Stagiaire Nina was er bij en schreef het volgende verslag:

Rolstoeltennis-clinic Esther Vergeer Foundation ATV de Hertenkamp

Deze rolstoeltennis-clinic wordt gegeven aan drie enthousiaste kinderen bij ATV de Hertenkamp in Assen. Stefan is deze week niet alleen, want hij wordt ondersteund door niemand minder dan onze ambassadeur én paralympisch tennisser Ruben Spaargaren.

Rolstoeltennis-clinic Esther Vergeer Foundation ATV de Hertenkamp

De deelnemers hadden extra geluk, omdat er ook een Padelbaan was geregeld door bekend gezicht van ATV de Hertenkamp; Geralda. Samen met hulp van Ruben pakten de deelnemers dit feilloos op. Bal na bal werd geraakt en de punten vlogen om onze oren! Ook de moeilijke vragen die door Stefan werden gesteld, werden keer op keer goed beantwoord.

Rolstoeltennis-clinic Esther Vergeer Foundation ATV de Hertenkamp

Voor de Esther Vergeer Foundation was dit weer een succesvolle en tevens laatste clinic van het seizoen, Het is ook mijn laatste clinic-verslag. Helaas komt mijn stageperiode bij deze mooie foundation tot een eind. Ik heb elke week weer genoten om bij de clinics aanwezig te mogen zijn en met eigen ogen te zien wat sporten al niet voor een kind kan doen!

Fijne zomervakantie allemaal en wie weet… tot ooit!

Rolstoeltennis-clinic Esther Vergeer Foundation ATV de Hertenkamp

OOK DEELNEMEN AAN EEN ROLSTOELTENNIS-CLINIC?

In 2021 werden verspreid door het land diverse rolstoeltennis-clinics georganiseerd.

Heb je jezelf of je kind dit jaar niet kunnen opgegeven maar lijkt het je wel ontzettend leuk? Stuur dan een mailtje naar Robin@esthervergeerfoundation.nl en wie weet zien we jou volgend jaar bij een volgende clinic!