GivingTuesday Nederland - Esther Vergeer Foundation

30 november: GivingTuesday in Nederland

GivingTuesday is een wereldwijde actiedag om goed te doen. GivingTuesday wordt in meer dan 75 landen gevierd op de eerste dinsdag na Black Friday en Cyber Monday. GivingTuesday 2021 is op 30 november.

 

“Het gevoel wat je met geven creëert is groots en verbindt. Gezamenlijk bouwen we aan een rechtvaardige en vrijgevige wereld. Als een boemerang die ook weer bij jou terugkeert, komt ook dankbaarheid en eerlijkheid terug naar jou. Doe mee met deze wereldwijde actiedag en help anderen zodat zij blijvend gelukkiger worden en jij dus ook.

Steun ons - Esther Vergeer Foundation

Iets geven kan op vele manieren, alleen of met elkaar, met spullen of talent, maar altijd vanuit dezelfde gedachte: iets goeds doen voor een ander. Jij bepaalt aan wie of wat je geeft. Met je actie breng je een positieve transformatie teweeg. Eentje die gezien wordt door de hele wereld. Zeker wanneer het resultaat zichtbaar en soms letterlijk tastbaar is. Want we doen het samen.”, aldus de organisatie.


Meedoen met #GivingTuesday kan op vele manieren en vaak al heel dichtbij in de directe omgeving. Start je eigen actie om goed te doen. Samen met familie, vrienden, buren of collega’s. Houd een inzameling voor de voedselbank of voor een school in een ver land. Help vluchtelingen en asielzoekers, houd een opruimactie in het stadspark of schilder het plafond van je bejaarde buurvrouw. Wat wordt jouw goede daad?

Ook voor de Esther Vergeer Foundation kun je bijdragen aan #GivingTuesday. Kijk maar eens op de pagina ‘Steun ons‘.