Niels Vink - ambassadeur Esther Vergeer Foundation

Rolstoeltenniser Niels Vink ambassadeur Esther Vergeer Foundation

Niels Vink is de nieuwste ambassadeur van de Esther Vergeer Foundation. Deelnemen aan de Paralympische Spelen in Tokio was zijn droom. En hij won meteen goud in de dubbel en brons in het enkelspel (quad categorie). Dat is ook de plek waar Niels kennismaakte met Esther. Naast het tennissen volgt Niels een opleiding Sport & Bewegen in Eindhoven. 

Niels Vink - ambassadeur Esther Vergeer Foundation

Hoe mooi is het om samen met de Esther Vergeer Foundation kinderen met een beperking te enthousiasmeren met je eigen sport!

De Esther Vergeer Foundation is blij en trots dat het bestaande team van ambassadeurs (met Diede de Groot en Maikel Scheffers en Ruben Spaargaren) uitgebreid wordt met dit jonge talent.

Niels zal, als ambassadeur, bij verschillende activiteiten van de Foundation aanwezig zijn. Niels: “Hoe mooi is het om samen met de Esther Vergeer Foundation kinderen met een beperking te enthousiasmeren met je eigen sport!”.

Esther Vergeer: “De foundation zet zich elke dag in om kinderen met een lichamelijke beperking ‘gewoon’ te laten sporten. Sport zorgt er niet alleen voor dat je fysiek en mentaal sterker wordt, maar ook dat je zelfstandiger en zelfredzamer wordt. Niels weet hoe belangrijk sport in je leven kan zijn. Mooi, dat Niels nu naast zijn opleiding en carrière als topsporter de Foundation gaat steunen met zijn ambassadeurschap.”

De Esther Vergeer Foundation maakt het met haar Join the Club projecten mogelijk dat kinderen met een lichamelijke beperking ‘gewoon’ kunnen sporten op een gewone vereniging. De Foundation ondersteunt hierbij zowel de verenigingen als de kinderen. De ambitie van de Esther Vergeer Foundation is dat ieder kind met een beperking op een redelijke afstand van waar hij/zij woont kan sporten bij een vereniging.

Meer over Niels te weten komen? Kijk op nielsonwheels.com