Kitesurfactie Esther Vergeer Foundation

Kitesurftocht voor de Esther Vergeer Foundation

The Rolling Kids is een van de studententeams die zich inzet voor de Esther Vergeer Foundation.
Alexander, Arjan, Daniel, Lotte en Olivier zitten in het eerste jaar van de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Leiden. Zij gaan 10 weken in actie voor de foundation. 

Kitesurfen

Alexander doet aan kitesurfen en wilde met een groepje van 20 tot 50 mede-kitesurfers een kitesurftocht van 10 kilometer afleggen van Zandvoort naar IJmuiden.

Vanwege de corona-maatregelen wordt het evenement anders georganiseerd. Alexander gaat de tocht van 10 kilometer samen met de professionele kitesurfer Willem Hooft afleggen. Door een ongeluk heeft Willem Hooft een dwarslaesie opgelopen en zit nu in een rolstoel, hij is zijn droom achternagegaan en heeft het kitesurfen weer opgepakt.

Alexander en Willem gaan deze tocht natuurlijk niet voor niets afleggen. Zij doen dit om geld in te zamelen voor kinderen met een lichamelijke beperking. Elke euro die gedoneerd wordt voor dit evenement gaat naar de foundation, want de kosten zijn al gedekt.

Praktische informatie Kitesurftocht 

 

Datum: vrijdag 21 januari
Starttijd: 14:00 uur
Startpunt: Kitesurfschool en horecazaak ‘Makai’ in IJmuiden.
Eindpunt: Surfschool en horecazaak ‘The Spot’ in Zandvoort.

 

Kitesurfactie Esther Vergeer Foundation

Meer informatie
Op de website van Rolling Kids is alle informatie over het team en het evenement te vinden. 

Al het geld dat gedoneerd wordt, gaat rechtstreeks naar de Esther Vergeer Foundation om kinderen met een beperking te helpen om te gaan sporten.

Hogeschool Leiden - The rolling kids