Still commercial Esther Vergeer Calvé

Esther in nieuwe Calvé commercial

Supertrots zijn we dat Esther in de nieuwste Calvé commercial te zien is! De nadruk ligt op wat ze allemaal kan. Zo zie je een jonge Esther die behendig is in sport, onbevreesd klautert op het schoolplein en wint met armpje drukken in de klas. Jaren later wint Esther met rolstoeltennis alles wat er te winnen valt. Met de commercial laten Esther en Calvé zien dat álle kinderen groots kunnen dromen, en dat niets ze in de weg hoeft te staan.

Esther sluit aan in een indrukwekkend rijtje topsporters; na Robin van Persie, Pieter van den Hoogenband en Lieke Martens is het nu haar beurt om Nederlandse kinderen te inspireren hun dromen waar te maken. Haar ongekende sportprestaties maken haar een rolmodel waar alle kinderen aan kunnen zien, dat niets in de weg hoeft te staan.

‘Jij kan ook echt alles hè?’

In deze nieuwe commercial zie je een jonge Esther (gespeeld door de Zweedse Edit die ook rolstoelgebonden is) die behendig is in sport, onbevreesd klautert op het schoolplein en wint met armpje drukken in de klas. De nadruk ligt op wat ze allemaal kan.

Esther Vergeer Commercial Calvé 2022
Esther met de Zweedse Edit, die de jonge Esther speelt in de commercial.

Motiverend rolmodel

Esther is zelf pindakaasliefhebster, maar gelooft vooral ook in de gezamenlijke missie om sporten met een beperking een groter podium te geven. Het doel van de commercial is om meer zichtbaarheid te creëren voor rolmodellen voor álle kinderen. Esther is de samenwerking met Calvé aangegaan om kinderen en volwassenen met een fysieke beperking het podium te geven dat ze verdienen. Vooral voor kinderen ontbreek het nog te veel aan motiverende rolmodellen, terwijl succesverhalen en zichtbaarheid bij ervoor kunnen zorgen dat alle kinderen groots durven dromen.

Meer aandacht voor sporten met een beperking

 Calvé geeft aan met de commercial een steentje bij te willen dragen om sporten met een beperking meer bekendheid te geven. De komende jaren zetten zij zich op verschillende vlakken in, onder meer via een samenwerking met de Esther Vergeer Foundation, sponsorships van sporters met een beperking en meerdere evenementen.

De Calvé campagne wordt ingezet vanaf februari 2022 en blijft de komende jaren zichtbaar.