Rolstoel-tennisclinic Esther Vergeer Foundation TV Vierhoeven.1

Rolstoeltennis-clinics bij Invictus Games Den Haag

De Invictus Games 2022 in Den Haag worden gehouden van 16 tot en met 22 april 2022. De Invictus Games is een internationaal sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen. De Games gebruikt de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en breder begrip en respect te genereren voor hen die hun land dienen of gediend hebben. In de plannen staat altijd de veiligheid en het welzijn van deelnemers en hun Friends & Family voorop. 

 

Tijdens deze vijfde Invictus Games nemen meer dan 500 deelnemers uit 20 landen deel aan een multi sport evenement met tien adaptieve sporten. The Duke of Sussex is beschermheer en initiatiefnemer van de Invictus Games en de Invictus Games Foundation.

Het Zuiderpark in Den Haag zal het middelpunt van de Invictus Games zijn. Van 16 tot 22 april is er enorm veel te beleven in en rond de Sportcampus.

Dit is ook voor mensen die geen kaartje hebben voor de diverse sportonderdelen. Luisteren naar optredens van militaire orkesten, bolderen en abseilen op een klimmuur, boogschieten, BMX’en op een pumptrack, meezingen met Nederlandse rockartiesten, je vergapen aan een F16-straaljager, of meedoen aan sporten voor mensen met een beperking; het kan allemaal tijdens de Invictus Games. Diverse sportbonden geven je de kans kennis te maken met hun sport. 

Clinics Esther Vergeer Foundation

Ook de Esther Vergeer Foundation zal rolstoeltennisclinics verzorgen tijdens de Invictus Games.  Dit zal gebeuren op 17 en 21 april van 9 – 11.30 uur op het veld van de Johan Cruyff Foundation. Sportrolstoelen worden beschikbaar gesteld en iedereen mag meedoen.