Tennisclinic - Esther Vergeer Foundation

TV ‘t Slotje viert Join the Club met clinic

Tennisvereniging ‘t Slotje uit Beek en Donk is de 28ste Join the Club-tennisvereniging. Join the Club is een initiatief om kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking in aanraking te laten komen met sport. Tennisvereniging ‘t Slotje organiseert op 23 maart een inlooples. 

Clinic: 23 maart

Ben je tussen de 6 en 21 jaar en lijk het jou leuk om kennis te maken met (rolstoel)tennis? Het maakt niet uit welke lichamelijke beperking je hebt, wel of niet rolstoelgebonden bent. Alles wordt geregeld, van sportrolstoel tot racket.

Join the Club

Bij deze les staat plezier maken en informeren voorop. Het doel is ook om de open dag als als impuls te gebruiken om daarna de kinderen en jongeren binnen de veilige en plezierige omgeving lid te laten worden van een vereniging. Juist omdat de Esther Vergeer Foundation er van overtuigd is dat lid zijn van een sportvereniging een kind met een beperking helpt om sterker en zelfstandiger deel uit te maken van de maatschappij en vooral ook het plezier in het leven vergroot! De Foundation helpt de vereniging waar mogelijk om deze voor hen vaak nieuwe doelgroep te verwelkomen en de juiste voorzieningen te hebben.
Clinic het Slotje - Esther Vergeer Foundation