Talentdag NOC*NSF Paralympische sporten

3 april: TeamNL Talentdag voor paralympische sporten

Heb je sportieve ambities, een lichamelijke of visuele beperking en ben je tussen de 12 en 35 jaar oud? Wil jij voor Nederland medailles winnen tijdens de Paralympische Spelen van 2026 of 2028? Dan is de Team NL Talentdag iets voor jou! Op zondag 3 april organiseert NOC*NSF een talentdag voor Paralympische sporten op TeamNL centrum Papendal in Arnhem.

Tijdens de Paralympische Talentdag maken deelnemers tijdens vier verschillende sportronden kennis met de sport en talentcoaches. In elke sportronde worden diverse oefeningen, testen en metingen gedaan om een goed beeld van de deelnemers en hun potentie voor de sport te krijgen.

Na afloop van elke sportronde wordt met de deelnemers besproken wat hun mogelijkheden zijn binnen de desbetreffende sport en hoe ze aan de slag kunnen om zich binnen deze sport te ontwikkelen.

NOC*NSF en de sportbonden bieden de meest kansrijke sporters de mogelijkheid om direct in het programma van de nationale selectie opgenomen te worden. 

Interesse?

Meld je dan aan voor de Paralympische Talentdag of een 1-op-1 matching en wie weet zien wij jou uiteindelijk voor TeamNL in actie, strijdend voor het hoogste podium!