Henk Hulstein - Esther Vergeer Foundation

Henk Hulstein, enthousiast vrijwilliger bij de foundation

Henk Hulstein is onze enthousiaste vrijwilliger bij de Esther Vergeer Foundation en sinds 2018 betrokken binnen het team. Vanuit zijn werk bij de ING kreeg Henk de kans om één dag in de week vrijwilligerswerk te doen. 

“Het is een prachtige mogelijkheid die de werkgever mij heeft geboden en waar ik met veel enthousiasme gebruik van heb gemaakt. Ik kon zelf kiezen waar ik aan de slag wilde gaan en zag volop mogelijkheden. Van oorsprong ben ik een financiële man, maar ik wilde eigenlijk echt iets anders. Ik zocht iets waar ik veel energie van kreeg. Zo kwam ik via de Vacaturebank van de Vrijwilligerscentrale van de Gemeente Arnhem in de sportwereld terecht. Dat was een geluk en het bleek een prima match.”

Op de website van GoedeDoelen.nl vertelt hij zijn verhaal.