Drie extra frames voor Framerunning Nederland

De Esther Vergeer Foundation heeft onlangs nog eens drie extra frames besteld en stelt deze ter beschikking aan Framerunning Nederland. Het totaal aantal bestelde frames door de Esther Vergeer Foundation komt daarmee op negen. Het team van de Esther Vergeer Foundation is dan ook heel enthousiast over de sport Frame Running: ”De frames zetten kinderen in beweging, geven hen vrijheid en het sporten zorgt dat ze in contact komen met leeftijdsgenootjes. Ook bij de Esther Vergeer Foundation Sportpoli wordt vaak verwezen naar een geschikte sport als Frame Running.”

De frames zijn een waardevolle toevoeging voor het aanbod in de uitleenpool, waar de frames worden gebruikt zodat kinderen kunnen sporten en nieuwe clubs vlot kunnen opstarten. Voor een clinic en proeflessen mogen frames uit deze pool worden geleend. Ook worden de frames gebruikt bij de clinics op scholen, revalidatiecentra en dagcentra en ook kunnen individuele atleten en zorgprofessionals een frame lenen.