Jeugdfonds Sport en Cultuur en Esther Vergeer Foundation

Samenwerking Jeugdfonds Sport & Cultuur

De Esther Vergeer Foundation en het Jeugdfonds Sport & Cultuur zijn een samenwerking aangegaan. Dit omdat er ook kinderen zijn met een lichamelijke beperking die uit een gezin komen waar niet genoeg geld is om de contributie voor de sportclub te kunnen betalen. De Relatiemanagers Kind & Sport van de Esther Vergeer Foundation zijn intermediair om voor deze kinderen een aanvraag doen bij het Jeugdfonds.  

 

De Esther Vergeer Foundation werkt landelijk en is gevestigd op Sportcentrum Papendal nabij Arnhem. Dankzij de Esther Vergeer Foundation Sportpoli’s in 7 Academische Kinderziekenhuizen zien zij kinderen door het hele land. De Esther Vergeer Foundation bemiddelt kinderen/jongeren met een lichamelijke beperking (wel of niet rolstoelgebonden) of chronische ziekte tussen de 6 en 21 jaar oud.

Samen zorgen we ervoor dat echt álle drempels verdwijnen.

Esther Vergeer: “De samenwerking met het Jeugdfonds Sport & Cultuur is een mooie, nieuwe extra stap om kinderen met een beperking of chronische ziekte te laten sporten. Samen zorgen we ervoor dat echt álle drempels verdwijnen. Wij zorgen voor een leuke passende sport bij een vereniging in de buurt en het Jeugdfonds neemt de eventuele financiële zorgen weg.”