EVF Komt naar je toe - Esther Vergeer Foundation

De Esther Vergeer Foundation komt naar je toe!

Elk jaar reikt de Esther Vergeer Foundation de #1 uit aan iedereen die het afgelopen jaar iets bijzonders heeft gedaan voor de foundation.

“Een super waardevol moment, want mede dankzij deze betrokkenheid hebben we de levens van honderden kinderen kunnen veranderen en gaan we nog veel meer kinderen de kans geven ‘gewoon’ te sporten!”, vertelt Esther Vergeer.

Ook dit jaar wordt een deel van de #1 per post verstuurd, maar de foundation gaat op 1 november ook in verschillende teams en met maar liefst 6 routes het land door om de #1 persoonlijk uit te reiken en een bedankje af te geven.

De teams, bestaande uit Esther en medewerkers van de foundation, gaan op pad van Groningen tot Maastricht en van Rotterdam tot Apeldoorn. Dit gebeurt in elektrische MG’s, beschikbaar gesteld door Van Mossel Automotive Groep.

De #1 van 2022 is ontworpen door Olivia en Carice (beide 10 jaar). 
 
Op de dag worden de uitreikingen en belevenissen gedeeld via Instagram en Facebook. #EVFkomtnaarjetoe