Rolstoeltennis-clinic LTC Emmen 4

Tennisclinics met KNLTB in november

In november gaan geeft de Esther Vergeer Foundation meerdere clinics bij verschillende revalidatieklinieken, in samenwerking met de KNLTB.
De clinics zijn tot stand gekomen door een samenwerking tussen de Esther Vergeer Foundation en de KNLTB met als doel om iedereen aan het sporten en bewegen te krijgen en om de deelnemers van de revalidatieklinieken te laten kennismaken met rolstoeltennis. 

9 november:
Clinic bij Basalt – Den Haag/Leiden

Voor wie: Kinderen met een beperking 4-18 jaar. Neem broertjes, zusjes, opa’s en oma’s gezellig mee!

Wanneer: Deze clinic vindt op 9 november plaats in Leiden vanaf 13.00 uur 

Wat: Maak gratis kennis met verschillende sporten: o.a. para-tafeltennis, rolstoeltennis, race running, wielrennen en rolstoelvaardigheden. Er is ook een demonstratie van het Wheelchair Skills Team. 

Extra leuk: Ontmoet Robin Groenewoud, een van de spelers van het KNLTB-talententeam: jonge professionals. Hij is momenteel 76ste op wereldranglijst bij senioren. 

Aanmelden: 
kidssportevent@basaltrevalidatie.nl.

Het KidsSportEvent wordt mede mogelijk gemaakt door Phelps Stichting voor Spastici, Esther Vergeer Foundation, Gemeente Leiden, Leiden Atletiek, Lrtv Swift, Hanssen Footcare PT, Nederlandse Tafeltennisbond – NTTB

9 november:
Clinic bij Klimmendaal – Arnhem

Deze clinic vindt op 9 november plaats in Arnhem van 15:30 – 17:30 uur.

Ben je tussen de 6 en 66 jaar en lijkt het je leuk om een keer te (rolstoel)tennissen? Kom dan naar de tennisclinic op 9 november van 15.30 – 17.30 uur bij Sportzaal Klimmendaal Heijenoordseweg 5 te Arnhem! Deze clinic wordt gegeven door een trainer van de Esther Vergeer Foundation. Tennisrackets en rolstoelen zijn aanwezig

Meld je aan door  voor 1 november een e-mail te sturen naar d.krans@klimmendaal met je naam, leeftijd en telefoonnummer. 

Interesse?
De clinics zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Kijk voor meer info of aanmelden bij de betreffende revalidatieklinieken