ABN AMRO Open 2023 kaartjes finales - Esther Vergeer Foundation

Rolstoeltennis (halve)finales bijwonen tijdens ABN AMRO Open?

Wil jij de halve finale of finale rolstoeltennis bijwonen tijdens ABN AMRO Open? Dat kan!

De 50ste editie van ABN AMRO Open (AAO) wordt van 11 tot en met 19 februari 2023 gehouden in Rotterdam Ahoy. Dit jaar belooft een bijzondere editie te worden, waarbij we niet één, maar twee jubilea vieren. Naast dat het de 50ste editie is, wordt tijdens het ABN AMRO Open 2023 namelijk ook de 15de editie van het rolstoeltennistoernooi gehouden!

Van woensdag 15 tot en met zondag 19 februari strijden in totaal twintig internationale topspelers in Rotterdam om de felbegeerde titel in het enkel- en dubbelspel. Onder andere de twee Nederlandse topspelers Ruben Spaargaren en Diede de Groot (onze ambassadeurs!), maken hun opwachting in zowel het dubbel- als enkelspel.

Kaartjes voor de halve finale op 18 februari? 

Op zaterdag 18 februari wordt de finale gespeeld van het vrouwen enkelspel én het heren dubbelspel. Daarnaast vinden er nog 4 halve finales van het rolstoeltennis plaats. Wil jij een dag vol toptennis beleven tijdens deze jubileumeditie? Dat kan! Voor slechts €7,50 heb je de gehele dag toegang tot Ahoy voor rolstoelwedstrijden, inclusief een kopje koffie/thee en iets lekkers bij ontvangst in de Lounge in de ochtenden.
 

Rolstoelfinale zaterdag 18 februari 2023


Programma en wedstrijdschema 9.30 uur Ontvangst met koffie/ thee in de ABN AMRO Lounge
10.30u Finale enkelspel vrouwen – Centre Court
12.00u Halve finale enkelspel heren – Court 1
13.30u Halve finale enkelspel heren – Court 1
15.00u Halve finale dubbelspel vrouwen – Court 2
16.30u Finale dubbelspel heren – Court 1
18.00u Halve finale dubbelspel vrouwen – Court 2

Een kaartje kost € 7,50 en is incl ontvangst koffie/thee in de ABN AMRO Lounge.

Kaartjes voor de finales op 19 februari? 

Op zondag 19 februari wordt de finale gespeeld van het heren enkelspel én het vrouwen dubbelspel. Wil jij deze twee finales beleven? Dat kan! Vanuit de samenwerking tussen de Esther Vergeer Foundation en ABN AMRO nodigen wij jou en een introducé uit voor een dag vol toptennis. 

Rolstoelfinale zondag 19 februari 2023


Programma en wedstrijdschema

Vanaf 10.30u: Ontvangst met koffie/ thee op Court 1
11.30u: Finale enkelspel heren – Court 1
14.30u: Finale dubbelspel vrouwen – Court 1

Je kunt maximaal 4 gratis toegangskaarten bestellen.