Esther Vergeer Foundation Sportfestival ABN AMRO Open 2023

Esther Vergeer Foundation op ABN AMRO Open

De 50ste editie van ABN AMRO Open wordt van 11 tot en met 19 februari 2023 gehouden in Rotterdam Ahoy. Dit jaar belooft een bijzondere editie te worden, waarbij niet één, maar twee jubilea worden gevierd. Naast dat het de 50ste editie is, wordt tijdens het ABN AMRO Open 2023 namelijk ook de 15e editie van het rolstoeltennistoernooi gehouden! En… Ook de Esther Vergeer Foundation is tijdens het toernooi goed vertegenwoordigd. 

Bezoek de Esther Vergeer Foundation

Tijdens het ABN AMRO Open 2023 kun je de Esther Vergeer Foundation ontmoeten in een eigen stand. Dit om het publiek van ABN AMRO Open te informeren over de missie van de Esther Vergeer Foundation.

Zo is er in samenwerking met ABN AMRO de mogelijkheid om VR tennis te spelen en om jezelf vast te laten leggen op de cover van HELDEN magazine.

Je vindt de stand vanaf maandag 13 februari in Sportplaza Hal 2.

18 februari: Sportfestival Esther Vergeer Foundation

Op 18 februari organiseert de Esther Vergeer Foundation een Sportfestival voor de kinderen die zijn aangesloten bij de foundation. Tijdens deze dag maken de kinderen kennis met verschillende sporten, kunnen ze battelen met hun favoriete topsporter of een eigen sportdrankje mixen. Voor de ouders wordt eveneens een speciaal programma opgesteld. 

Het eerste Esther Vergeer Foundation Sportfestival is een enorm succes. Alle kaarten zijn inmiddels vergeven en zelfs de wachtlijst is vol. 

Wil jij de halve finale of finale rolstoeltennis bijwonen tijdens ABN AMRO Open? Dat kan!

Van woensdag 15 tot en met zondag 19 februari strijden in totaal twintig internationale topspelers in Rotterdam om de felbegeerde titel in het enkel- en dubbelspel. Onder andere de twee Nederlandse topspelers Ruben Spaargaren en Diede de Groot (onze ambassadeurs!), maken hun opwachting in zowel het dubbel- als enkelspel.