Sleutel Estafette

Dit jaar openen we de deuren van 5 Sportpoli’s. En daar hebben we jouw hulp voor nodig! Startend op Papendal, vervoeren we in estafettevorm 5 Sleutels door het land, elk op hun eigen route naar één van de vijf Academische Kinderziekenhuizen.


We hebben vanaf vrijdag 1 oktober dagelijks estafettespelers nodig én adressen waarop de sleutel mag overnachten (nachtwakers).


Help je mee? Je vervoert de sleutel al (hard)lopend, fietsen, handbikend, steppend; wat jij wilt. Natuurlijk mag dat samen met vrienden, ouders of familie. Wij zorgen voor support onderweg en dat je aan het eind van de etappe weer terug naar het beginpunt wordt gebracht. Er is ook een elektrische bakfiets beschikbaar, waar je gebruik van mag maken!


Zo zorgen we samen dat voor élk kind een plek kan worden gevonden om gewoon lekker te sporten.


Kunnen we op jou rekenen?

Dit zijn de estafettespelers

Schrijf je in!

Fantastisch dat jij ons wilt helpen met de Sleutel Estafette. Check onderstaande informatie en vul je gegevens in. Wij nemen vervolgens contact met je op voor afstemming van de details.

Volg alle etappes

Hoe werkt het?

Estafettespeler:

Stap 1:

Klik op één van de etappes op de kaart. Scroll naar beneden naar het inschrijfformulier.

 

Stap 2:

Check of jij het aantal kilometers aan kan en of je op de gepland datum kan (je bepaalt zelf je start- en eindtijd).

 

Stap 3:

Vul je gegevens in.

 

Stap 4:

Je hebt een etappe geclaimd. Fantastisch! Wij rekenen op je dat je op die datum de sleutel van het begin- naar het eindpunt brengt. Natuurlijk krijg je per mail meer informatie van ons.

Wil je wel helpen, maar kan je niet op één van deze dagen of dit aantal kilometers? Kies dan voor ‘Ik kleur deze etappe digitaal in’ en plan een eigen route rond je eigen woonplaats als symbolische bijdrage!

Nachtwaker:

Aan het eind van elke etappe zoeken we een adres waar de sleutel kan overnachten. Zodat deze de volgende dag weer door een estafettespeler kan worden opgehaald om verder gebracht te worden.

 

Stap 1:

Klik op één van de etappes op de kaart. Scroll naar beneden naar het inschrijfformulier.

 

Stap 2:

Check of jij in de plaats van het etappe eindpunt woont.

 

Stap 3:

Check of jij op de bijbehorende datum thuis kan zijn om de sleutel in ontvangst te nemen én of je de volgende dag de sleutel weer aan de volgende estafettespeler kan meegeven.

 

Stap 4:

Vul je gegevens in. Bevestigd? Super! Natuurlijk krijg je per mail meer informatie van ons.