IEDER KIND MOET 'GEWOON' KUNNEN SPORTEN!

De Esther Vergeer Foundation en de VriendenLoterij            

De VriendenLoterij steunt de Esther Vergeer Foundation dankzij haar deelnemers. De helft van ieder VriendenLoterij-lot gaat naar goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze. Vorig jaar ontving de Esther Vergeer Foundation ruim 178.00,- euro voor haar strijd om kinderen met een lichamelijke beperking gewoon te kunnen laten sporten bij een sportverenging. Sinds 2004 heeft de Esther Vergeer Foundation in totaal 1,8 miljoen euro van de VriendenLoterij ontvangen.  

 

Speel nu mee voor de Esther Vergeer Foundation!
Met een lot maakt u elke trekking kans op prachtige prijzen bij de VriendenLoterij! Opzeggen kan op elk gewenst moment. Een lot kost € 13,75 per trekking. De helft van de lotprijs gaat dan direct naar de Esther Vergeer Foundation. Speel bewust 18+.

 

Over de VriendenLoterij 

De VriendenLoterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. En voor deelnemers die grote prijzen kunnen winnen. De VriendenLoterij steunt daarom goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Hierbij krijgen wij hulp van onze bekende Vrienden. Sinds 1998 is ruim € 732 miljoen geschonken aan meer dan 3.300 (sport)clubs en verenigingen en 48 goede doelen, waaronder KWF Kankerbestrijding, Fonds Gehandicaptensport en Jantje Beton.

Bij de VriendenLoterij is uw mobiele nummer uw lotnummer. Als loterijdeelnemer heeft u de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. De VriendenLoterij is een loterij waar iedereen wint. Onze goede doelen én onze deelnemers.  Samen met de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij valt de VriendenLoterij onder de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V. www.vriendenloterij.nl.