IEDER KIND MOET 'GEWOON' KUNNEN SPORTEN!

De foundation presenteert het boekje: Kerst & Winter Haaksels!

Haken is hot! Daarom presenteert de Esther Vergeer Foundation het boekje: Kerst & Winter Haaksels. Het boekje is naar een idee van Loes Verhoeven van Freubelweb ontworpen, in samenwerking met een 10-tal bekende Nederlandse haak-bloggers.

Esther Vergeer: “Zo’n 100 dames in Nederland haken sinds dit voorjaar unieke knuffels voor de Esther Vergeer Foundation. De opbrengst van deze unieke gehaakte knuffels gaat helemaal naar de sportprojecten van de foundation voor gehandicapte kinderen. Dit boekje is een superleuk vervolg daarop! Het staat vol met te gekke kerst en winter haakpatroontjes. Ik kan zelf niet haken, maar volgens mij is het een must have voor iedere enthousiaste haakster en je steunt ook nog eens onze mooie projecten om gehandicapte kinderen ‘gewoon’ te laten sporten bij een gewone sportvereniging!”

Het boekje bevat 10 leuke haakpatroontjes: Van een hippe kerstlama tot een prachtig kerstplacemat en van grappige rendier eierwarmers tot kleurrijke kerstballen.

Het boekje is vanaf vandaag verkrijgbaar via www.esthervergeerfoundation.nl/webshop
Door minimaal € 7,95 (excl. verzendkosten) te doneren steun je de projecten van de Esther Vergeer Foundation en ontvang je het boekje.

Margriet Winter Fair

De boekjes (en de unieke knuffels) zijn ook te verkrijgen tijdens de Margriet Winter Fair, die van 23 t/m 29 november plaats vindt in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch. Op de Margriet Winter Fair is de Esther Vergeer Foundation samen met de bekende haaksters aanwezig, om je in een haakworkshop de kerst haaksels te leren maken.