IEDER KIND MOET 'GEWOON' KUNNEN SPORTEN!

BEKIJK HIER DE AFTERMOVIE VAN DE FEESTELIJKE OPENING VAN ‘DURF TE DROMEN’!

Wat een feest op 1 oktober in het Cobra Museum! We kijken met deze aftermovie terug op een zeer geslaagd evenement en willen iedereen die aanwezig was hartelijk danken voor hun enthousiasme, lieve woorden en support. Kijk je mee?

Onze speciale dank gaat ook uit naar H.K.H. Prinses Margriet, die de openingshandeling verrichte en tijdens de avond in gesprek ging met de gefotografeerde kinderen. Het project ‘Durf te Dromen’ wordt onder meer mogelijk gemaakt dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij.

 

De expositie zal vanaf 1 november rond gaan reizen in Nederland en is voor het publiek te zien in vijftien verschillende ziekenhuizen en revalidatieklinieken. Marie-Louise Lemmen, directeur van de Esther Vergeer Foundation: “Ons doel is om met de reizende foto-expositie zoveel kinderen met een lichamelijke beperking, hun ouders/verzorgers en zorginstellingen te bereiken én te inspireren. Denk niet in beperkingen, maar in mogelijkheden! Sport is daar een fantastisch middel voor, het geeft deze jongeren zelfvertrouwen en het gevoel er ‘gewoon’ bij te horen. Daar zetten wij ons al 15 jaar keihard voor in.”