IEDER KIND MOET 'GEWOON' KUNNEN SPORTEN!

DE SPECTACULAIRE FOTOSHOOT VAN FEE…IN EEN BOEING 747!

Al van jongs af aan droomt Fee ervan om stewardess te worden. Een baan waarbij je gastvrij en sociaal moet zijn, dat lijkt haar wel wat. Fee verheugt zich nu al op de avonturen die je mee kunt maken tijdens al die verre reizen! Fotografe Cynthia Boll, winnaar van de Zilveren Camera 2018, ging mee een imposante Boeing 747 in om Fee’s droom in beeld te brengen voor onze foto-expo Durf te Dromen. Een unieke shoot, die dankzij de KLM mogelijk werd gemaakt. Fantastisch dat ze dit hebben gedaan!

 

Fee heeft een aangeboren afwijking, het caudaal regressie syndroom. Dit is een aandoening waarbij het onderste deel van de rug niet goed is aangelegd. Ze kan daardoor haar benen niet aansturen, maar toch heeft ze al op jonge leeftijd leren apenkooien, turnen, klimmen, klauteren en spelen zonder rolstoel.

 

Inmiddels zit Fee op de middelbare school. Ze heeft veel humor, is niet op haar mondje gevallen en is een echte doorzetter. Naast huiswerk maken en chillen met haar vrienden is Fee superactief. We kennen haar als één van de rolstoeltennistalenten bij de TV Nieuwesloot in Alphen a/d Rijn. In haar sportrolstoel met schuine wielen is ze snel, wendbaar en een geduchte tegenstander op de baan.