IEDER KIND MOET 'GEWOON' KUNNEN SPORTEN!

FEESTELIJKE OPENING DURF TE DROMEN IN COBRA MUSEUM!

De afgelopen weken hebben we allerlei inspirerende foto’s en leuke making-of filmpjes met jullie gedeeld van ons project Durf te Dromen, ter ere van het 15-jarig jubileum van onze Foundation! 1 oktober was het zover: de feestelijke aftrap in het Cobra Museum in Amstelveen door H.K.H Prinses Margriet. Een bijzondere avond met de gefotografeerde kinderen, fotografen en relaties.

 

Iedereen krijgt de kans om bij hen in de buurt de reizende expositie te bezoeken, want vanaf november gaat Durf te Dromen rondreizen langs verschillende ziekenhuizen en revalidatiecentra in Nederland. Zo willen we nog meer kinderen met een lichamelijke beperking, hun ouders/verzorgers en zorginstellingen bereiken én inspireren. Denk niet in beperkingen, maar in mogelijkheden! Sport is daar een fantastisch middel voor, het geeft zelfvertrouwen en het gevoel er ‘gewoon’ bij te horen. Daar zetten wij ons al 15 jaar keihard voor in!

 

Op 1 november trapt de Sint Maartenskliniek in Nijmegen af, dus ga daar gerust langs en houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie over de locaties waar Durf te Dromen straks te zien is.