IEDER KIND MOET 'GEWOON' KUNNEN SPORTEN!

FLOOR WIL ANDEREN INSPIREREN

“Ik wil graag mensen inspireren met wie ik ben. Dat je niet moet opgeven, wie je ook bent, waar je ook voor staat. Gewoon, jezelf zijn.” Floor Steggerda (19) vertelt het met een stralende glimlach tijdens haar fotoshoot op het strand met fotograaf Jasper Faber.

 

‘Gewoon meedoen’ past helemaal bij Floor. Floor is positief, zelfstandig en ondernemend. Haar open rug (spina bifida) en haar rolstoelgebondenheid remmen haar niet in haar ambities: ze houdt van reizen en volgt de lerarenopleiding Engels aan de Hogeschool Arnhem/ Nijmegen. In haar vrije tijd tennist ze via de Esther Vergeer Foundation en gaat ze regelmatig naar de sportschool.

 

Floor is een levensgenieter pur sang. Ze weet precies wat ze wil en maakt heel bewuste keuzes om haar doelen te bereiken. ‘Denk niet in beperkingen, maar in kansen en mogelijkheden!’dat is wat ze andere jongeren en kinderen graag mee wil geven. Floor droomt er dan ook van in de toekomst anderen te kunnen inspireren.

 

Jasper Faber vatte Floor’s persoonlijkheid op een prachtige manier op het strand van Bloemendaal. Het eindresultaat is straks te zien in onze foto-expo!