IEDER KIND MOET 'GEWOON' KUNNEN SPORTEN!

ONS DURF TE DROMEN PROJECT BIJ SBS SHOWNIEUWS!

Gisteravond bij SBS Shownieuws kon je ontdekken wat de droom is van Matz uit Zutphen, één van de 15 kinderen die de hoofdrol speelt in onze bijzondere Durf te Dromen foto-expositie. Matz tennist bij De Maten in Apeldoorn en moet sinds een aantal jaar zijn beide benen missen. Hij is gek op rolstoeltennis maar zijn grote sportdroom? Dat is karten! Hij heeft dat laatst een keer gedaan met een handgaskart in Huizen bij Coronel Kartracing BV. Sindsdien is hij ook fan van Tim en Tom Coronel.

 

Toen presentatrice Patty Brard hoorde van ons project, besloot ze direct mee te doen. Zij werd gekoppeld aan Matz en fotografeerde hem helemaal in zijn element: in een kart, die we mochten lenen van de broers Coronel.

 

De opnames vonden plaats in Studio 34x, waar meerdere shoots plaatsvonden. Patty vertelt: “Als je zo’n geweldig model als Matz hebt, kan er ook eigenlijk niets mislukken.” Stoer Matz! De foto van Max is straks te zien tijdens de reizende foto-expositie, die vanaf het najaar langs verschillende kinderziekenhuizen- en revalidatiecentra gaat.

 

Fragment met Matz en Patty Brard in Shownieuws gemist? Kijk het hier terug! 

 

BEKIJK VIDEO