Durf te dromen

15 jarig bestaan

Ter ere van het 15-jarig bestaan van de Esther Vergeer Foundation zijn wij in 2019 gestart met een bijzonder project: DURF TE DROMEN.
De dromen van 15 kinderen uit onze projecten zijn op een unieke manier vastgelegd door 15 topfotografen en bekende Nederlanders. Zoals: William Rutten, Cynthia Bol, Edwin Smulders, Jasper Faber en bn’ers als Humberto Tan, Sacha de Boer, Marco Borsato, Patty Brard, Estelle Cruyff en Isa Hoes. Vijftien kinderen; één kind per jaar dat de foundation bestaat. Deze 15 beelden vormen samen een expositie met een centrale boodschap DURF TE DROMEN; denk niet in beperkingen, maar in kansen.

Inspiratie

Immers de Esther Vergeer Foundation realiseert met haar projecten in het land, dat kinderen met een lichamelijke beperking, zelfstandig en zelfredzaam worden en het dus aandurven om te dromen over hun toekomst en de kansen die voor hen in het verschiet liggen.
Door de unieke inzet van bekende Nederlanders en fotografen die een droom van een kind met een handicap vastleggen, willen we de doelgroepen verrassen, inspireren en informeren over de mooie dromen die ontstaan zijn door de sportprojecten van de Esther Vergeer Foundation.

Durf te dromen - Isa Hoes - Esther Vergeer Foundation

Reizende expo

De expositie reist langs 15 verschillende ziekenhuizen en revalidatieklinieken. Tijdens de expositie organiseren wij inspiratiesessies voor zorgprofessionals en ouders. Daarnaast kun je ook meteen kennismaken met sport. Wil jij weten waar de expositie te zien is en welke activiteiten er zijn? Klik hier (link naar activiteiten) DURF TE DROMEN is mede mogelijk gemaakt door een extra projectbijdrage van de Vriendenloterij.