Logan wordt blij van framerunning

Logan heeft eenzijdige spasmen rechts volledig en een gezichtsbeperking rechts. Dankzij bemiddeling van de Esther Vergeer Foundation is Logan in aanraking gekomen met frame running.

Logan kwam in aanraking met de Esther Vergeer Foundation tijdens een bezoek aan het MUMC in Maastricht. “Robin en Luuk van de Esther Vergeer Foundation hebben gekeken naar mogelijkheden en de meest passende activiteiten voor mij uitgezocht en besproken. Ze zijn erg vriendelijk en luisteren goed naar alle wensen”.

 

Voor Logan is frame running de eerste sport die hij probeert. “Ik ben ook nieuwsgierig naar rolstoeltennis en wil dat ook nog gaan proberen. Nu frame run ik één keer in de week op zaterdag. Voor frame running heb je goede schoenen, kleding en een framefiets nodig.”  

“Daarnaast is goede begeleiding, het juiste materiaal en vooral heel veel plezier en een goed/leuk team erg belangrijk”, voegt de moeder van Logan toe. Logan vindt frame runnen heel leuk: “Vooral om met andere kinderen te rennen en om te proberen de snelste te zijn. Ik word er blij van en sport graag met andere kinderen.” 

Wat zou je andere kinderen met een lichamelijke beperking willen adviseren?

“Kom met mij mee framerunnen, want dan hoef ik niet alleen te gaan en hebben wij samen heel veel plezier!”
De moeder van Logan voegt toe: “Kijk naar mogelijkheden en geef nooit op! Er is altijd iets moois waar je vrolijk van wordt.”

“Wat ik leuk vind aan sporten? Rennen met de kinderen en natuurlijk de snelste zijn!"