IEDER KIND MOET 'GEWOON' KUNNEN SPORTEN!

Partners

DEZE BEDRIJVEN STEUNEN ONS

PARTNERS

ADIDAS

adidas streeft ernaar wereldwijd marktleider in sportproducten te zijn, maar is ook een maatschappelijk bewogen, milieuvriendelijke en klantgerichte organisatie, die creativiteit en diversiteit omarmt. Al jarenlang is adidas partner van zowel Esther Vergeer als van de Esther Vergeer Foundation.

CLEAR CHANNEL NEDERLAND

Clear Channel Nederland steunt de Esther Vergeer Foundation door gratis mediaruimte beschikbaar te stellen op hun abri’s, billboards en masten. Als landelijke speler vindt Clear Channel het belangrijk om wat terug te doen voor de maatschappij. Clear Channel heeft ruim 19.000 objecten in 333 gemeentes in heel Nederland, waardoor de Esther Vergeer Foundation hun goede werk kan delen met de rest van Nederland.

DIRK KUYT FOUNDATION

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en (mede) organiseert inmiddels ca 100 sportevenementen door heel Nederland. Dit doen we in samenwerking met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers waarbij we een financiële en/of organisatorische bijdrage bieden om sport stimulerende projecten te kunnen realiseren. Met het partnership maakt de Dirk Kuyt Foundation het mogelijk voor 10 Join the Club verenigingen per jaar om via de Esther Vergeer Foundation € 1.000 aanvragen om de kosten van een heel jaar lang lessen betaalbaar te maken.

FONDS GEHANDICAPTENSPORT

Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport.

JOHAN CRUYFF FOUNDATION

De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging waardoor ze samen kunnen spelen en groeien in hun ontwikkeling. De Johan Cruyff Foundation biedt financiële ondersteuning aan de Esther Vergeer Foundation en samen zorgen we er voor dat er meer kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking structureel kunnen gaan sporten.

KNLTB

De Esther Vergeer Foundation stimuleert de sportparticipatie onder kinderen en jongeren met een lichamelijke handicap. De KNLTB heeft 1.700 aangesloten tennisverenigingen, en spant zich in om mensen met een beperking bij de verenigingen te laten tennissen. De samenwerking met de Esther Vergeer Foundation ervaart de KNLTB als een logische stap; samen kunnen we de tennisparticipatie onder mensen met een beperking nog verder vergroten.

VAN MOSSEL AUTOMOTIVE GROEP

Van Mossel Automotive Groep is met ruim 2.500 medewerkers een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen speelt een belangrijke rol binnen de bedrijfsvoering. De Van Mossel Automotive Groep wil door belanghebbenden gezien worden als een professionele automotive speler in de markt met oog voor mens en milieu. Wij zijn er dan ook erg trots op dat de Van Mossel Automotive Group de Esther Vergeer Foundation steunt op het gebied van mobiliteit.

QUALCOMM

De filantropische inspanningen van de Qualcomm Foundation en Qualcomm Incorporated zijn gericht op het ontwikkelen en versterken van samenlevingen over de hele wereld. Qualcomm zet zowel mensen als middelen in om inspirerende en innovatieve projecten te realiseren, waarmee een diversiteit aan mensen wordt bereikt. Sinds 2000 hebben Qualcomm Incorporated en de Qualcomm Foundation al meer dan $240 miljoen aan donaties gedaan aan goede doelen. Qualcomm is zeer trots om ook de Esther Vergeer Foundation te mogen steunen.

VRIENDENLOTERIJ

De Vriendenloterij maakt het niet alleen mogelijk voor deelnemers om prijzen te winnen, maar de VriendenLoterij steunt ook goede doelen. Sinds 1998 is er bijna €630 miljoen euro uitgekeerd aan goede doelen, waaronder de Esther Vergeer Foundation. Wij zijn dan ook erg trots op het feit dat de Esther Vergeer Foundation zich mag rekenen tot “vaste beneficient” van de VriendenLoterij.

SPONSORS EN SUPPLIERS