PROJECTEN

EVF SportPoli

Sportpoli

De Esther Vergeer Foundation opent Sportpoli’s in maar liefst vijf Academische ziekenhuizen. Kinderen met een lichamelijke beperking krijgen na een serie medische onderzoeken en voortgangsgesprekken een Sportpoli consult. Uitgangspunt van dat gesprek is wat de kinderen wél kunnen: Sporten!

Lees meer…

Join the club

Sport geeft je een kans om mee te doen. Sport zorgt ervoor dat je vrienden maakt. Je hoort erbij! Door de JOIN THE CLUB projecten van de Esther Vergeer Foundation kunnen kinderen met een lichamelijke beperking wekelijks ‘gewoon’ sporten op een gewone vereniging.

Lees meer…

Durf te dromen

Ter ere van het 15-jarig bestaan van de Esther Vergeer Foundation zijn wij in 2019 gestart met een bijzonder project: DURF TE DROMEN. De dromen van 15 kinderen uit onze projecten zijn op een unieke manier vastgelegd door 15 topfotografen en bekende Nederlanders. Zoals: William Rutten, Cynthia Bol, Edwin Smulders, Jasper Faber en bn’ers als Humberto Tan, Sacha de Boer, Marco Borsato, Patty Brard, Estelle Cruyff en Isa Hoes. Vijftien kinderen; één kind per jaar dat de foundation bestaat. Deze 15 beelden vormen samen een expositie met een centrale boodschap DURF TE DROMEN; denk niet in beperkingen, maar in kansen.

Lees meer… 

Tenniskamp

Jaarlijks organiseren wij een 3-daags tenniskamp zonder ouders, met leeftijdsgenoten; heel veel tennissen, spelletjes spelen en veel plezier maken. Het begeleidingsteam bestaat uit professionele trainers en sport- en spelbegeleiders. Daarnaast is er een team van verpleegkundigen van de thuiszorg voor alle verzorgende- en medische handelingen.

Lees meer…

Tenniskamp 2021 Esther Vergeer Foundation