sleutel estafette sportpoli

Dit jaar gaat een grote droom van Esther in vervulling: de opening van de Esther Vergeer Foundation Sportpoli’s. Om alle ouders, kinderen, professionals, sportclubs, partners en supporters op feestelijke wijze bij de start van deze Sportpoli’s te betrekken, organiseren we in de eerste week van oktober de Sleutel Estafette.EVF SportPoli

Een meerdaags evenement waarbij de sleutel -in estafettestijl- van Papendal naar elk ziekenhuis met een Sportpoli wordt vervoerd.
We starten op 1 oktober, en komen -als alles goed gaat- op 4, 5 en 6 oktober aan op elk van de deelnemende ziekenhuizen.

En daarbij hebben we jouw hulp nodig!

Dat kan op drie manieren:

  1. Estafettespeler: Het zou fantastisch zijn als jij al handbikend, fietsend, rennend, steppend, skatend wilt helpen om de sleutel van Papendal naar één van de ziekenhuizen te vervoeren. De etappes variëren van 6 tot 50 km., jij kiest zelf welke het best bij je past. Natuurlijk mag je de etappe invullen met hulp van vrienden en familie, zolang de sleutel maar ‘spierkracht gedreven’ wordt vervoerd!
  2. Nachtwaker: Elke dag ‘overnacht’ de sleutel op een bepaalde plek op de route van Papendal naar elk ziekenhuis. Het betekent de finishplek van de estafettespeler die die dag de sleutel heeft vervoerd en de startplek van de estafettespeler die de volgende dag weer verder met de sleutel op pad gaat. Geef de gouden sleutel die nacht een veilig plekje!
  3. Vrijwilliger: Om alles in goede banen te leiden, hebben we een aantal vrijwilligers nodig. Mensen die bijvoorbeeld helpen tijdens het finishfeestje bij elk ziekenhuis of die als chauffeur estafettespelers terugbrengen naar hun startplek. Meld je aan en ontvang meer informatie over benodigde mensen en taken per dag, op basis waarvan je kunt beslissen op welke dag en in welke rol jij kunt helpen!
 

Over enkele weken start de officiële etappe- en nachtwaker-inschrijving, maar wil je ons nu al laten weten dat jij enthousiast bent? Vul dan je gegevens in en krijg een seintje als de inschrijving geopend is!

Esther Vergeer Foundation Sportpoli Sleutel Estafette Kaart Nederland