Steun ons

De ambitie van de Esther Vergeer Foundation is dat ieder kind met een beperking kan sporten bij een gewone vereniging in de buurt. Dankzij onze donateurs en vrijwilligers kunnen we meer kinderen met een beperking laten sporten. Help ook mee!

Sportpoli Nijmegen - Esther Vergeer Foundation

Doneren

Wat doet de Esther Vergeer Foundation?

Wil je eenmalig een bedrag aan de Esther Vergeer Foundation doneren? Dat kan heel eenvoudig via onderstaande button met een Tikkie. 

 

Nalaten

Tenniskamp high five - Esther Vergeer Foundation

Door de Esther Vergeer Foundation op te nemen in je testament of legaat, help je ons nog meer kinderen de kans te geven om gewoon te sporten. Op deze manier werk je ook na leven mee aan een betere toekomst voor kinderen met lichamelijke beperking.

Donateur worden?

Basketbal - Esther Vergeer Foundation

Overweeg jij een donatie aan een goed doel te doen? Met het steunen van de Esther Vergeer Foundation, help je kinderen met een lichamelijke beperking aan het sporten.

Belasting­voordeel

Belasting voordeel goed doel - Esther Vergeer Foundation

Wist je dat je belastingvoordeel krijgt als je jouw gift voor 5 jaar vastlegt? Met een schenkings-overeenkomst draag je structureel bij aan onze projecten en je ontvangt van de Belastingdienst een groot deel van de gift terug.

Vrijwilliger?

Tenniskamp 2022 Esther Vergeer Foundation

Wij hebben projecten en activiteiten door heel Nederland. Lijkt het jou ook leuk om ons te helpen? Meld je aan, dan vertellen we je graag meer! 

Kom in actie!

Studenten in actie - Esther Vergeer Foundation

Wil jij ook in actie komen en helpen om kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking een kans te geven om ‘gewoon’ te sporten, op een gewone vereniging?

Steun de foundation met een Champ knuffel!

Wist je dat je de Esther Vergeer Foundation ook kunt steunen door een Champ knuffel te kopen? Deze worden speciaal voor ons gehaakt door een enorm enthousiast team van haaksters! 

Met de aanschaf van deze knuffel zorg jij dat nog meer kinderen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte kunnen sporten bij een gewone sportvereniging in de buurt! 

Steun de Esther Vergeer Foundation met een Champ knuffel!

Steun ons door een lot te kopen bij de Vriendenloterij.