TEAM ESTHER VERGEER FOUNDATION

Het team van de Esther Vergeer Foundation bestaat uit de directeur, relatiemanagers, stagiaires en vrijwilligers die zich dag in dag uit met veel energie inzetten voor de projecten van de Foundation.
Marie-Louise Esther Vergeer Foundation

MARIE-LOUISE

Directeur

Lorraine - Esther Vergeer Foundation

LORRAINE

Senior Projectmanager

Robin van Asten - Esther Vergeer Foundation

ROBIN

Relatiemanager Kind & Sport

Shoshanna Moors - Esther Vergeer Foundation

SHOSHANNA

Relatiemanager Kind & Sport

Sandra Pastoor - Esther Vergeer Foundation

SANDRA

Relatiemanager Kind & Sport

Dion Oude Groote Beverborg - Esther Vergeer Foundation

DION

Relatiemanager Kind & Sport

Luuk Janssen - Esther Vergeer Foundation

LUUK

Relatiemanager Kind & Sport

Judith Krans - Esther Vergeer Foundation

JUDITH

Relatiemanager Kind & Sport

Nina van Venrooij - Esther Vergeer Foundation

NINA

Event & Office Coördinator

Henk Hulstein - Esther Vergeer Foundation

HENK

Financieel Medewerker

Britt Visbeen - Esther Vergeer Foundation

BRITT

Stagiaire

Laura van den Biggelaar - Esther Vergeer Foundation

LAURA

Content Marketeer

CHAMP

Mascotte

Ambassadeurs

De Esther Vergeer Foundation is blij en trots met het team van ambassadeurs. Zij delen hun ervaringen, zijn een voorbeeld voor velen en zetten zich voor verschillende activiteiten van de Foundation in.
Maikel Scheffers - Esther Vergeer Foundation

MAIKEL SCHEFFERS

Met Esther heb ik een speciale band; wij hebben veel gedeeld tijdens onze tenniscarrières! Met trots en plezier ben ik ambassadeur van de Esther Vergeer Foundation. Samen met het team een steentje bijdragen aan de Join the Club projecten en de bouw van de Foundation.

Diede de Groot - Esther Vergeer Foundation

DIEDE DE GROOT

Ik weet als geen ander wat sport kan betekenen in je leven. In 2004 deed ik voor het eerst mee met een clinic, georganiseerd door de Esther Vergeer Foundation en kijk waar ik nu sta! Ik draag dan ook graag mijn steentje bij om nog veel meer kinderen aan het sporten te krijgen.

Ruben Spaargaren - Esther Vergeer Foundation

RUBEN SPAARGAREN

Eén van mijn eerste tennis ervaringen was samen met Esther tijdens een sportdag op Papendal. Dankzij deze dag samen met Esther ben ik me meer gaan focussen en verdiepen in deze fantastische sport! Ik vind het dus geweldig om mijn ervaringen vanuit de Esther Vergeer Foundation mogen delen met de kinderen.

Niels Vink - ambassadeur Esther Vergeer Foundation

NIELS VINK

Ik heb Esther beter leren kennen op mijn eerste Paralympics in Tokyo, waar zij op de tribune zat toen ik een medaille won. Ik volg naast mijn tennis een opleiding Sport & Bewegen in Eindhoven. Vooral gymles geven aan kinderen vind ik superleuk. Hoe mooi is het dan om samen met de Esther Vergeer Foundation kinderen met een beperking met je eigen sport te enthousiasmeren?!

Bestuur

Het bestuur van de Esther Vergeer Foundation houdt toezicht op de dagelijkse gang van zaken en de activiteiten van de foundation. Het bestuur heeft een controlerende taak en wordt ingezet als klankbord. Het bestuur is onbezoldigd en komt vier keer per jaar samen tijdens de bestuursvergadering. Het bestuur van de foundation bestaat uit vier personen. Bij de samenstelling van het bestuur is gekeken naar de sportieve, zakelijke en maatschappelijke achtergrond en/of ervaring bij charitatieve organisaties. Daarnaast is gekeken naar de affiniteit met (gehandicapten)sport.

BERNO KLEINHERENBRINK

Voorzitter

FRANS DE BRUIJN

Penningmeester

Esther Vergeer - Esther Vergeer Foundation

ESTHER VERGEER

Bestuurslid en oprichter

KRISTEL VAN DER LINDEN

Bestuurslid