TEGEMOETKOMING DIRK KUYT FOUNDATION

Vraag de tegemoetkoming aan

Wij zijn er trots op dat een Join the Club vereniging kinderen met een lichamelijke beperking de mogelijkheid biedt om te tennissen en deel uit te maken van de vereniging. Rolstoeltennis is superleuk, maar ook kostbaar. Daarom feliciteren we deze verenigingen, met de toekenning van een bedrag om de kosten van een heel jaar lang tennisles voor deze kinderen betaalbaar te maken!

  Graag ontvangen wij, als Join the Club vereniging, de tegemoetkoming. Dit bedrag wordt ingezet om de leskosten voor de kinderen met een lichamelijke beperking te verlagen.Als tegenprestatie plaats ik een bericht op onze Social Media kanalen, zoals op deze pagina is beschreven.

  Tegenprestatie op Social Media

  Als tegenprestatie voor de financiële ondersteuning, mede mogelijk gemaakt door Dirk Kuyt Foundation, willen we jullie vragen een bericht te plaatsen op social media. Bij het opstellen van het nieuwsbericht zouden jullie onderstaande input kunnen gebruiken:

  • Wij vinden het leuk als jullie ons en Dirk Kuyt Foundation taggen in het bericht (@esther vergeer foundation en @Dirk Kuyt foundation) – Deel een foto of filmpje (max 30 sec) van de rolstoeltennissers van jullie club waaruit blijdschap blijkt en dat jullie lekker kunnen blijven sporten met de rollers.
  • Het filmpje of foto kun je op Facebook en Instagram plaatsen, zowel als bericht als in een story.

   

  Mogelijk bericht bij foto/filmpje:

  De @Esther Vergeer Foundation en de @Dirk Kuyt Foundation hebben ons een financiële bijdrage gegeven als deelnemende vereniging aan het #JoinTheClub Project. Daar zijn we enorm blij mee, want door deze steun blijven we enthousiast doortrainen met deze toppers!

   

  De @Esther Vergeer Foundation maakt gewoon sporten op een gewone vereniging mogelijk voor kinderen met een lichamelijke beperking. Gewoon sporten is niet vanzelfsprekend voor kinderen met een lichamelijke beperking. Door de @Esther Vergeer Foundation kunnen kinderen genieten van sport in verenigingsverband. Net als ieder ander kind!