IEDER KIND MOET 'GEWOON' KUNNEN SPORTEN!

Unieke bedel #1 van C’est Moi Jewels voor Esther Vergeer Foundation

C’est Moi Jewels heeft gisteren bekend gemaakt de Esther Vergeer Foundation te gaan steunen. Speciaal hiervoor heeft C’est Moi Jewels een gouden bedel ontworpen van het cijfer 1.

 

De 1 staat bij de Esther Vergeer Foundation symbool voor het feit dat de founder Esther Vergeer jarenlang tijdens haar topsport carrière nummer 1 van de wereld is geweest. Esther Vergeer is de meest succesvolle Paralympiër ooit en heeft 14 jaar lang onafgebroken op #1 op de wereldranglijst gestaan. Bovendien staat de #1 symbool voor die ene kans die kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking krijgen om erbij te horen, en dus op een beter en leuker leven. De Esther Vergeer Foundation zet zich hier dagelijks voor in met projecten op 25 tennisverenigingen verdeeld over Nederland. De foundation maakt het mogelijk dat kinderen/jongeren wekelijks ook ‘gewoon’ te kunnen sporten op een gewone vereniging; net als ieder ander kind.

 

Art Jagesar, eigenaar C’est Moi Jewels: “In mijn collectie heb ik sterrenbeelden en letters. Er is nog geen ander sieradenmerk dat cijfers vervaardigd. De 1 heeft sowieso een grote symbolische waarde: je 1ekind, 1 jaar getrouwd, je bent mijn nummer 1 enz. enz. En naast het feit dat de 1 voor heel veel mooie dingen staat, steun je met de aanschaf van dit 14 karaat gouden sierraad de geweldige projecten van de Esther Vergeer Foundation. Per verkochte gouden 1 van C’est Moi Jewels gaat er een bedrag van € 17,50 naar deze projecten.”

 

Esther Vergeer, founder en naamgever Esther Vergeer Foundation: “Het is fantastisch dat een merk als C’est Moi Jewels, de projecten van de foundation steunt. En het armbandje voorzien van de #1 is prachtig maar ook heel passend.”

 

De armbandjes zijn vandaag in aanwezigheid van onder andere Quinty Trustfull, Anouk Smulders en Evelien de Bruijn, gepresenteerd en vanaf nu te koop via: www.cestmoijewels.com

 

De armbandjes zijn binnenkort ook verkrijgbaar bij een aantal geselecteerde juweliers.