Vakantiehuis

EuroParcs stelt als partner van de Esther Vergeer Foundation dit aangepaste huis ter beschikking. Dit betekent dat de gehele huuropbrengst van deze EuroParcs vakantiewoning naar de projecten van de Esther Vergeer Foundation gaat.

Vakantiehuis-Esther-Vergeer-Foundation-EuroParcs-De-Zanding

Deze EuroParcs vakantiewoning huren?

De recreatiewoning is fonkelnieuw en geschikt voor zowel valide als minder-valide gasten. De bungalow heeft een moderne en robuuste uitstraling en is geschikt voor 4 personen. Het is vrijstaand en gelijkvloers en gebouwd in een L-vorm. De woning heeft een aangepaste badkamer en brede toegangs- en binnendeuren. Ook de drempels zijn zoveel mogelijk verwijderd of verlaagd. Dankzij het hoge plafond en de grote ramen is er veel lichtinval en is het ook binnen volop genieten van de tuin rondom de woning.

Indeling en Faciliteiten

De vakantiewoning is praktisch, maar modern en sfeervol ingericht. In het ruime woongedeelte vind je een zithoek, televisie en een sfeerhaard. De open keuken is onder meer uitgerust met een vaatwasser, waterkoker, combimagnetron en een koffiemachine. 

Er zijn twee slaapkamers elk een tweepersoonsbed. Daarnaast is er een badkamer met een ruime inloopdouche en toilet. Via de schuifpui in de woonkamer kom je op het zonneterras met tuinmeubilair. Je kunt 1 auto parkeren bij de woning en er is gratis WiFi.

Wat doet de Esther Vergeer Foundation?

De Esther Vergeer Foundation zorgt dat kinderen met een lichamelijke beperking ‘gewoon’ kunnen sporten op een gewone vereniging. Zelf heb ik ervaren wat sport met je doet. Het geeft je zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je zelfredzaam wordt. Sport maakt je sterker, geeft plezier en het legt de nadruk op wat je nog wel kunt! Dat gun je ieder kind!

Wat doet de Esther Vergeer Foundation?

De Esther Vergeer Foundation steunen?